Tre nät.
Ett kort.

Tanka diesel på över 600 stationer
hos både Shell, St1 och Qstar – med
endast ett kort. Samla all tankning på
samma ställe, med full kontroll och
snabb support.

TruXtop är till för dig som kör långt, tungt och ofta. Med Sveriges smartaste stationsnät för fordon över 3,5 ton, gör vi vardagen lättare för åkerier, speditionsföretag, entreprenadföretag och bussbolag. TruXtop drivs av Qstar Försäljning AB – en av Sveriges största leverantörer av miljöanpassad diesel.

Sveriges största
stationsnät

Vi vet att det inte alltid blir som planerat. Men vi kan åtminstone lova att nästa Truxtop-mack alltid är nära. Som Sveriges största stationsnät finns vi där för både förutsedda och oförutsedda situationer, med över 600 mackar utplacerade vid såväl skogsväg som motorväg.

Snabb och enkel
support

Vad du än behöver hjälp med är vi bara ett samtal bort. Vår kundtjänst är öppen varje vardag från 08-17 för att hjälpa dig beställa kort, höja kreditgränsen, skicka ut fakturakopior eller svara på andra frågor. Kort sagt: ring oss så fixar vi det.

Smidig administration
och fakturahantering

Med all tankning på en faktura blir både administrering och momsredovisning plötsligt tre gånger mindre. Och apropå smidighet; med tillvalet Milage kan du registrera fordons-ID och mätarställning direkt via kortet, och få ännu större koll på både åkning och tankning. Allt samlat på ett och samma ställe.

Beställ ditt kort idag

Vårt tankkort är såklart helt gratis och går snabbt och enkelt att få hem. Skicka in din ansökan redan idag, och kortet dimper ner i plånboken inom kort!

‣ BESTÄLL KORT