Om Truxtop

Välkommen till Sveriges
stationsnät för tung trafik!

TruXtop är till för dig som kör långt, tungt och ofta är ute på vägarna.Vår affärsidé är att kunna erbjuda dig Sveriges smartaste stationsnät för tyngre fordon. Dessutom vill vi göra vardagen lite enklare för dig som driver åkeri, speditionsföretag, bussbolag eller entreprenadverksamhet.

Bakom TruXtop står Swea Energi som är en av Sveriges största leverantörer av miljöanpassad diesel direkt till företag, kommuner och lantbruk. Tack vare vårt nära samarbete med Shell, St1 och Qstar omfattar vårt truckdieselkort fler än 600 tankställen. Eftersom vi inte äger några egna tankstationer kan vi helt och hållet ägna oss åt våra kunder och de tjänster som omfattas av TruXtop truckdieselkortet. Det innebär att vi tagit fram en rad lösningar som minskar din administration och gör det lättare att överblicka dina inköp av drivmedel. Dessutom är det enkelt att komma i kontakt med oss. Vi är lyhörda för dina behov och svarar gärna på de frågor som dyker upp på vägen.

Enkel administration, full överblick

Det ska vara enkelt att använda ett truckdieselkort, både när det gäller tankning på olika stationer och hanteringen av fakturor. Med TruXtops truckdieselkort får du tydlig och aktuell information om dina drivmedelskostnader. Dessutom kan du samla företagets alla fordon på en faktura. Du kommer säkert också uppskatta vår smarta Milage-funktion som går att koppla till TruXtopkortet. Med hjälp av den kan du enkelt få full kontroll över varje fordons bränsleförbrukning och se hur fordonen körs.

Även momsredovisningen blir enklare då all moms redovisas i ett dokument. En annan fördel är att du kan välja den kontroll- och säkerhetsnivå du önskar när det gäller hur dina chaufförer kan använda sina kort.

Den höga säkerheten för betal- och faktureringstjänsterna gör det extra tryggt att använda TruXtopkortet.

Beställ ditt Supertankkort direkt!